Sizin İçin En Uygunu Kurumsal Hosting Mi?

60

Eğer bir işletmeniz varsa, küçük ya da büyük ölçekli olması hiç fark etmeksizin işinize katkı sağlayacak bir hosting servis sağlayıcısı ile çalışmalısınız. Muhtemelen daha önce kurumsal hosting ile ilgili birçok şey duydunuz, fakat yine de kafanızda birçok soru işareti olduğunu biliyoruz.

Haberimizin geri kalanında kurumsal hosting’in tam olarak ne olduğunu ve sizin için uygun olup olmadığını anlatacağız.

Kurumsal Hosting Nedir?

Hemen hemen tüm işletmeler, sadece güçlü değil aynı zamanda bir o kadar da kolay olan bir hosting çözümüne ihtiyaç duyar. Çoğu kurumsal şirketin yöneticileri, aslında yeni başlayanlar için daha uygun olan temel shared (paylaşımlı) hosting planını kullanmayı tercih ediyor. Bunun dışında bir grup kurumsal şirket yöneticileri de VDS hosting gibi daha üst düzey hosting planlarını kullanmayı tercih ediyor. Daha üst düzey olması kulağa hoş geliyor olsa da doğru ve yeterli teknik bilgiye sahip değilseniz bir sunucuyu yönetmek işinize yaramayabilir.

Kurumsal hosting; shared hosting ve VPS hostingin tam ortasındaki boşluğu doldurmak için oluşturulmuş bir hosting çeşididir.

Kurumsal hostingin temel amacı, işinizi kolaylaştırmak amacıyla ilave araçlar sunarken aynı zamanda kurumsal şirket sahiplerine yüksek performanslı ve kullanımı kolay bir hosting ortamı sunmaktır.

Kurumsal Hosting’in Diğer Hosting Türlerinden Farkı Nedir?

Kurumsal hosting, temeli itibariyle standart bir hosting paketinin daha üst bir versiyonudur. Shared hosting yeni başlayanlar için harika bir fırsattır çünkü kullanımı oldukça kolaydır; siteniz için yeterli kaynak ve aracı sağlar. Fakat ürün/hizmet satan kurumsal bir şirketseniz muhtemelen kurumsal hosting sizin için daha uygun olacaktır.

Üstelik IHS’nin Kampanyalı Kurumsal Hosting hizmeti bazı ekstra avantajlarıyla geliyor:

  • 24/7 FTP Erişimi
  • IHS Haftalık Yedekleme Sistemi
  • Sınırsız Domain Yönlendirme
  • Web Sitesi Ziyaretçi İstatistikleri
  • FTP, E-posta ve Trafik İstatistikleri
  • Şifreli Korumalı Dizin Yönetimi
  • Özel Hata Sayfaları
  • Web Üzerinden Dosya Yönetimi

Tüm bu avantajlı özelliklerin yanı sıra ayrıca IHS’de e-posta, uygulamalar ve veri tabanı için de ekstra özellikler mevcut.Ayrıca ilk 2 ay kullanım ücretsiz!

Kurumsal Hosting İşinize Ne Gibi Yararlar Sağlar?

Kurumsal hosting, fiziksel olarak bir mağazanız olsun ya da olmasın (online mağaza da olabilir) hiç fark etmeden birçok avantaj sağlar. Eğer fiziksel bir mağazanız varsa ve bir web sitesi oluşturmak istiyorsanız, kolay kurulum özelliğiyle zahmetsizce bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Eğer online bir mağaza oluşturarak e-ticaret yapmak istiyorsanız, edineceğiniz bir SSL sertifikasıyla ve yüksek performanslı hosting hizmetiyle en kısa sürede bir web sitesi oluşturabilir ve ürünlerinizi/hizmetlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.


Article Tags: · · · ·

Leave a Comment

Paylaş