Ücretsiz FTP Uygulamaları

59

Şuan birçok kişi kendi adına domain alarak bir site sahibi olmakta ve bu siteleri birçoğu bir şekile sokmak için kodlar yazmakta ya da bir farklılık yaratacak birçok şey bulmaktadır. Bu kişiler genellikle sitelerine dosya atmak için FTP programları kullanmaktadırlar. Bu programlardan çok sayıda bulunmakta ama sunucunuza bir kaç tanesi kaliteli ve sağlam bir dosya taşıma yapmaktadır.

Sizlerde bu dosyalarınızı sitenize transfer etmek istiyorsanız aşağıda açıklayacağımız FTP uygulamaları ile dosyalarınızı sitenize transfer edersiniz. Bu arada söylemek istiyoruz bazı bireyler FTP programının siteyi otomatik biçimlendirdiğini sanmaktalar ama sizin attığınız dosyaya göre biçimlendirildiğini unutmayın.

Evet, şimdi programlarımıza geçelim:

Filezilla: Bu program herkes tarafından tercih edilen, sitenizde dosyalarınızı daha kolay bulmanızı sağlayan ve hızlı bir şekilde dosyalarınızı transfer etmenizi sağlayan bir programdır. Siteniz birden fazla ise o sitelerin hepsini farklı oturumlar da aynı şekilde yönetebilirsiniz. Site yöneticileri için vazgeçilmez bir transfer programıdır ve siz otomatik bağlanmayı seçtiğiniz sürece sitenize otomatik bir şekilde bağlanacaktır. Şiddetle öneririm diyebiliriz bu programa.

SmartFTP: Bu programda Filezilla gibi bir programdır. Bu programda sitenizin klasörleri arasında dosyalarınızı daha kolay bulmanızı ve sitenizi daha hızlı bir şekilde biçimlendirmenizi sağlayacaktır. Bu programda önerilerimiz arasına girmektedir.

CuteFTP: Bu program yine hızlı bir şekilde dosyalarınızı aktarmayı sağlar ama bu programın çok güzel bir farkı var ve bu yüzden bu programı sizlere sunmak istedik. Umarız işinize yarar. Bu program sizlere klasör ve MP3 dosyalarınızı araştırarak sitelerinize taşımanızı sağlamaktadır. Sitenizde farklılık yaratabileceğiniz bir FTP programıdır.

Sizlere daha güçlü bir sunum yapabilen bir programdır. Ama sizlere önerimiz yine de Filezilla tarafından olacaktır. Neden derseniz Filezilla hem duruşu ile kaliteyi temsil ediyor hem de program transfer işini en hızlı bir şekilde yapmakta ve sizlere en iyi programı sunmak bizim görevimizdir ve daha iyi programlar ile karşınızda olacağız. Ama bu tavsiyelere uymanız bizim için önemlidir. Umarım sizlere yardımcı olmuşuzdur.


Article Tags: ·

Leave a Comment

Paylaş