Uzaktan Masaüstü Güvenliği

79

Uzak Masaüstü Sisteminiz Neden Tehdit Altında?
Birçok kuruluş kendilerini tehdit altına sokan, bilgisayar korsanlarını motive eden etkenin, şirketin hizmetlerini sağlamak üzere kullandığı bilginin değerinden ibaret olduğunu varsaymaktadır.

Gerçek şu ki, siber suçluların kurumsal, kişisel ve/veya mali verilerin değerini önemsiyor olması şart değildir. Sistemlere karşı gerçekleştirilen birçok saldırının sebebi, bizzat sistemlerin işlem gücünün sahip olduğu değerdir. Birçok kuruluşun zayıf güvenlik uygulamaları nedeniyle bu işlem gücünü ele geçirmek kolay hale gelmektedir. Risklerinizi azaltmak için, Uzak Masaüstü kullanımında ve güvenlik önemlerinde daha bilinçli hareket etmeniz gerekmektedir.

RDS-Knight
Uzak Masaüstü Protokolü’nü internete açarak kullanmaya başladığınızda, sistemlerinizi saldırganlara karşı korumak için gelişmiş bir güvenlik önlemine ihtiyacınız vardır.

TSPlus Ekiplerinin, uzak masaüstü erişiminizi en güvenli hale getirebilmek için verdiği uzun uğraşlar sonucunda, RDS-Knight ortaya çıktı. RDS-Knight sahip olduğu özellikler ile uzaktan erişimin mümkün olduğunca en güvenli halini sunar.

Sunucunuzu Güvende Tutun
Sisteminize başka bir konumdan giriş yapmak istiyorsanız, RDS-Knight, sunucu ortamınızı kimliği doğrulanmamış ya da belirlenmemiş saldırganlara karşı korumak için kalkanınız olacaktır. RDS-Knight, özellikle uzak masaüstünü güvenli hale getirmek, oturum açma hatalarını izlemek, yasaklanmış veya şüpheli IP’leri engellemek ve yetkisiz eylemleri önlemek için tasarlanmıştır. Bilgisayarınızın uzaktan erişim seçeneklerini ayarlayarak, RDS-Knight ile size bağlanan kullanıcılara verilen erişim üzerinde mükemmel kontrol sağlayabilirsiniz.

360 Derece Güvenlik Yaklaşımı
Yabancı saldırganların oturum açmasını engelleyebilirsiniz ( Coğrafik Engelleme),
Kullanıcıların çalışma saatlerini belirleyerek, bağlantı kurmasını yasaklayabilirsiniz,
Brute-Force saldırılarına karşı savunma,
Yüksek düzeyde güvenli kullanıcı ortamı sağlayın,
Uçtan uca Koruma,
Fidye Yazılımı (Ransomware) Koruması Sağlar.
Coğrafik Kısıtlama
Kullanıcılarınız ABD, İngiltere ve Almanya ofislerinde bulunurken nasıl Çin, Hindistan veya İtalya’dan oturum açabilir?

RDS-Knight ile sunucularınızı yabancı ülkelerden oturum açmaya çalışan saldırgandan koruyorsunuz.

Sunucularınızı Geceleri Koruyun
Elbette, kullanıcılarınız masalarında bulundukları sırada bağlanma ve çalışma konusunda özgür olmalıdırlar. Ancak neden gece yarısında oturum açsınlar?

RDS-Knight ile, kullanıcı veya grubunuzun her birinin oturum açmasına izin verilen gün ve çalışma saatini belirleyebilirsiniz.

Güvenlik politikalarınızı geliştirmek çok kolay ve inanılmaz derecede kullanışlı olacak.

Fidye Yazılımı Saldırılarını durdurur
Fidye yazılımı saldırıları, günümüzde en önemli siber tehditlerden biridir. Sistemlerdeki bilgileri, siber suçluların isteğini ödeyene kadar erişimini tamamen kilitleyecek veya dosyalarınızın çoğunu şifreleyecektir. Ancak, bu ödenen fidye karşılığında verilerinizin iadesini garantilemez ve iş faaliyetlerinizi felç edebilir.

RDS-Knight Anti-Ransomware koruması, Fidye yazılım saldırılarını etkili bir şekilde yakalar, bloklar ve bir daha olmaması için engeller. Fidye yazılımlarını erken bir aşamada kaldırarak işinizin felaketle sonuçlanmasını önleyecektir.

RDS-Knight, sisteminizdeki bir fidye yazılımını algıladığı anda sizi uyarır ve virüs bulaşan öğelerin listesini karantinaya alır. Gelecekte bu sorunu önlemek için saldırı kaynağı hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olursunuz.


Article Tags: · · · ·

Leave a Comment

Paylaş