main deneme Web Sitem İçin Hangisini Seçmeliyim? Cloud Sunucu mu ? Web Hosting mi ?

Web Sitem İçin Hangisini Seçmeliyim? Cloud Sunucu mu ? Web Hosting mi ?

83

Kurumsal ya da bireysel web barındırma ihtiyaçlarınızı belirlerken, kaynak ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak ve gereksiz fazla kaynakların oluşturacağı olası yüksek maliyetlerden koruyacak bir seçim yapmanız gerekmektedir.

Barındırma hizmetleri için genelde kullanıcılar web hosting paketleri ve bulut sunucu  hizmetlerini tercih etmektedir.

Web hosting paketleri çok yüksek kaynak gerektirmeyen, özel uygulama ya da yazılım ihtiyaçları bulunmayan standart seviyede kurumsal web siteleri, blog, portfolio, ve çok fazla ürün bulunmayan e-ticaret siteleri için tercih edilebilir. Hosting paketleri, paylaşımlı sunucular üzerinden hizmet verdiği için yüksek güvenlik ve performanslı hizmet için bazı özellikleri, sunucu hizmetlerine oranla kısıtlıdır. Web hosting seçimi konusunda da hem kaliteli hosting seçmek hem de en uygun hosting fiyatları ile projenizin barındırma ihtiyaçlarını karşılamak için sitenizin yazılımı, veritabanı, kullanacağın e-posta adedi ve olası trafiğinizi göz önünde bulundurarak hosting seçimi yapabilirsiniz.

Hızlı ve Kaliteli Bulut Sunucu Seçimi

Sunucu seçimi hosting paketlerine göre biraz daha detaylı analiz isteyen web barındırma hizmetidir. Cloud sunucular, hosting paketlerinin aksine tüm kaynakların size açık olduğu, sunucu içerisinde dilediğiniz uygulamaya, işletim sistemini kullanabileceğiniz ve tüm yönetimi kullanıcı tarafından belirlenen daha esnek yönetim imkanı sunan barındırma hizmetidir. Hızlı ve kaliteli bulut sunucu hizmeti için projenizin ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde belirlemeli ve sunucu satın alma işlemini bu şekilde yapmanız gerekmektedir. Cloud server , hosting ve fiziksel sunuculara göre çok daha esnek ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Dedicated server’da disk kapasitesini arttırmak istediğinizde, kesinti yaşama ihtimali bulunmaktadır. Ayrıca donanım arızaları yaşandığında olası veri kayıpları olabilmek ya da projenin yeniden yayına girebilmesi vakit alabilmektedir. Ancak cloud server satın aldığınızda, ileride olası bir kaynak arttırmında bunu kolayca yapabilir ve bu işlem sırasında herhangi bir kesini yaşamazsınız. Aynı şekilde donanım arızası oluştuğunda, en ufak bir kesinti yaşamadan hizmetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

En ucuz bulut sunucu fiyatları ile projeniz için ayırdığınız bütçeyi ekonomik bir şekilde kullanabilir ve üst düzey sunucu performansı ile projenizin devamlılığını sağlayabilirsiniz.

https://www.ekonomikhost.net/

hostgrup rbg logo 2 Web Sitem İçin Hangisini Seçmeliyim? Cloud Sunucu mu ? Web Hosting mi ?

Article Tags: · · · ·

Leave a Comment

Paylaş