wordpress custom post types WORDPRESS SİTENİZ İÇİN EN İYİ 8 E-TİCARET EKLENTİSİ

WORDPRESS SİTENİZ İÇİN EN İYİ 8 E-TİCARET EKLENTİSİ

72

WORDPRESS E-TİCARET SİTENİZ İÇİN EN İYİ 8 E-TİCARET EKLENTİSİ

Evolution of e Commerce WORDPRESS SİTENİZ İÇİN EN İYİ 8 E-TİCARET EKLENTİSİ

Bir online mağaza oluşturmak için artık tam anlamıyla doğru dönemdesiniz. Çünkü artık dijital alışveriş dünya üzerinde yaygınlık göstermeye başladı. Shopify ve BigCommerce gibi SaaS (yazılım) platformlarınızı, ya da wordpress e-ticaret eklentileri ile kullanabilirsiniz, iki seçenekte size avantaj sağlar. Ancak mevcut WordPress sitenizi tamamen işlevsel bir çevrimiçi mağazaya dönüştürmek gibi bir şey yoktur. WordPress siteleriniz tıpkı bir yapboz gibidir. Bir gün blog yazıyor ve takipçileri artırıyor olabilirsiniz. Ertesi gün e-Kitap ve ürünlerle ürün portföyü oluşturuyor da olabilirsiniz.

Kendi ürünlerinizi satmak, gerçekten para kazanmanın en iyi yollarından biridir ve kullanışlı küçük bir eklenti ile yapılabilir.

Bu WordPress e-ticaret eklentileriyle ilgili harika olan şey ise, SaaS ürünleri olarak aynı özellikleri ve avantajları sağlamaları, mükemmel destek kaynakları, gelişen geliştirme toplulukları ve dünyadaki en kolay içerik yönetim sistemi ile entegrasyon elde etmeleridir. Yani ne satıyorsanız satın  sadece birkaç dakika içinde çalışıp kendinize özel bir eticaret platformu oluşturabilirsiniz. Başında söylediğimiz gibi, WordPress bir yapbozdur ve önemli olan doğru parçaları bir araya getirmek.

Aşağıda özetleyeceğimiz eklentiler en iyinin en iyisidir. Ancak, bazıları farklı kullanıcılara hitap ederken, diğerleri belirli ürünleri satmak için daha uygundur. Örneğin, web sitenize sadece video içeriği satmanız gerekebilir. Eğer durum buysa, sizin için sadece birkaç iyi seçenek var. Dijital bir perakendeci olarak işinizi büyütmeyi deniyor veya zamanınızı fiziksel bir ürün mağazasına harcamak istiyorsanız, hangi WordPress e-ticaret eklentisinin projeniz için mükemmel olduğunu anlatacağız.

EN İYİ WORDPRESS E-TİCARET EKLENTİLERİ KISA LİSTESİ

Çoğu ciddi işletmenin, doğru olanları buluncaya kadar e-ticaret eklentilerini test etme ve karşılaştırmayı planladığını varsayalım. Aşağıdaki en iyi WordPress e-ticaret eklentilerinin her birinin tam bir değerlendirmesini yaptık. Bunun için aceleniz varsa veya e-ticaret eklentilerini kendiniz test etmeye başlamak istiyorsanız, en iyi seçeneklerin listesi hızlı bir şekilde listelendi.

  • WooCommerce
  • Easy Digital Downloads (EDD)
  • Cart66 Cloud
  • WP eCommerce
  • Ecwid Ecommerce Shopping Cart
  • Jigoshop eCommerce
  • WP EasyCart Shopping Cart and eCommerce Store
  • BigCommerce WordPress Plugin
1. WOOCOMMERCE

WooCommerce’i duymadıysanız, sizi WordPress e-ticaret eklentilerinin kralıyla tanıştırayım. WooCommerce ismi, WordPress blogunuzu anında işlevsel bir e-ticaret mağazasına dönüştürmekle eş anlamlıdır ve bunu yapmak kesinlikle en popüler çözümdür. WooCommerce’in tarihi ile ilgili ilginç olan şey, bunun Jigoshop’un yansıtılmış bir versiyonu olarak yaratılmış olmasıdır (bu listede daha sonra bahsedeceğiz). Popülerliği dramatik bir şekilde arttı ve nihayetinde tüm e-ticaret sitelerinin % 20’sine yakın bir şekilde online olarak güç kazanmasıyla tanındı.

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?

  • WooCommerce’i almak için ortalama küçük mağazanın para harcaması gerekmiyor. Bu nedenle WooCommerce bir eticaret sitesi kurmak için en ekonomik yoldur.
  • WooCommerce, en popüler WordPress e-ticaret eklentisidir. Automattic’e ve büyük geliştiriciler topluluğuna olan bağlılığıyla, hiçbir zaman geride kalmıyor ve geleceğe yönelik birçok güncellemeye imza atıyor.
  • Birçok geliştirici, sahiplerinin sahip olabileceği sorunları çözmek için uzantılar oluşturur. Bu uzantılar, herhangi bir özel kodlama olmadan daha gelişmiş e-ticaret özellikleri eklemenize olanak tanır. Örneğin, basit bir eklenti, tam teşekküllü bir üyelik işini başlatmanızı sağlar.
  • WooCommerce, istediğiniz her şeyi satmanıza izin verir. Buna dijital ürünler, abonelikler ve randevular dahildir.
  • ÇEşitli ödeme ağları ile uyumlu olması sayesinde ödemelerinizi rahatlıkla alabilirsiniz.
  • WordPress için yapılan çoğu e-ticaret temaları WooCommerce çevresinde oluşturulmuştur. Bu, entegrasyonla ilgili herhangi bir sorun yaşamanız gerektiği anlamına gelir.
    Hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar WooCommerce’i kolaylıkla öğrenebilir ve kullanabilir. Arayüz yeni başlayanlar için yeterince basitken, REST API, dokümantasyon ve açık geliştirme, gelişmiş geliştiricilerin istedikleri herhangi bir kişiselleştirmeyi yapabileceği anlamına geliyor.

 

2. EASY DİGİTAL DOWNLOADS (EDD)

EAsy Digital Downloads (genellikle EDD olarak anılır), WordPress’te dijital ürünleri yönetmek ve satmak için basit ve sezgisel bir eklenti sunar. Evet, WooCommerce’in bu desteği var, ancak EDD’nin dijital satışlara odaklanan daha fazla özelliği var ve arayüz daha temiz. Dolayısıyla, yalnızca e-Kitaplar, PDF dosyaları veya ses klipleri (ve fiziksel olmayan diğer şeyler) gibi öğeler satıyorsanız, EDD’yi diğer WordPress e-ticaret eklentileri üzerinden ciddi olarak ele almalısınız. EDD’nin başarısının nedenlerinden biri, çekirdek eklentinin ücretsiz olmasıdır. Web sitenize yüklersiniz ve hemen indirim kodları, dosya erişim kontrolü ve etkinlik takibi özelliklerine sahip bir dijital satış platformuna sahip olursunuz.

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?
  • Fiziksel ürünler için özellikleri temizlediği ve e-Kitaplar ve müzik gibi şeyler için daha gelişmiş çözümlere sahip olduğundan ötürü dijital ürünler satmak için en iyi seçenektir.
  • Uzantı Kütüphanesi düzinelerce eklenti ile doldurulur. Bu nedenle, ön uç gönderimlerine veya yazılım lisansı dahil etmek gibi daha gelişmiş bir dijital mağaza oluşturabilirsiniz.
  • Kendi ödeme ağ geçidinizi seçmek için birçok seçenek bulunmaktadır.
  • Birincil eklenti tamamen ücretsizdir. Ortalama küçük işletme veya sanatçı bunu uygularken ve satış sürecinin daha iyi çalışmasını sağlamak konusunda sorun yaşamaz.
  • Bazı önemli geliştiriciler de EDD kullanıyor. Özelleştirmeler üzerinde tam kontrol için RESTful API’den yararlanabilirler.
  • EDD blogcuların, geliştiricilerin ve meraklıların büyük, aktif bir topluluğuna sahiptir. Bu, sorunlarınızı çözmek için bir blog yayınından asla çok uzak olmadığınız veya mağazanıza yardımcı olabilecek destekli bir eklenti olduğunun göstergesidir.
  • Ana özellikler arasında tam bir alışveriş sepeti, müşteri yönetimi, indirim kodları ve veri raporlaması bulunur. Ayrıca, diğer analizler, ortaklık sistemleri, posta listeleri ve daha fazlası için ek araçlar satın alırsınız.

 

3. CART66 CLOUD

Cart66 Cloud, eklentisini her tür kullanıcı için akıllı bir platform haline getirdi. Eklentinin sorunsuz çalışması için ihtiyaç duyulan eklenti sayısını en aza indirgemek için bir yaklaşım geliştirmiştir, çünkü sitenizde fazka bir eklenti veya eklenti koleksiyonuyla çalışmak zor olabilir. Bu nedenle, Cart66 Cloud, yerleşik özelliklerinin çoğuna sahip bir WordPress e-ticaret eklentisi sağlar. Yapılandırması basittir ve kullanıcıların yorumları çoğunlukla olumludur. E-ticaret alanında WooCommerce’e karşı çıkmak zor olsa da Cart66 Cloud’un sağlam bir değere sahip. Eklentilerle uğraşmak istemeyenler için gayet uygun bir tercih. Aslında, Cart66 Cloud sıradan insanlar için yani kod bilgisi olmayan insanlar için daha iyi olabilir.

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?

  • Müşteri destek ekibi, işin en iyilerinden biri olarak bilinir.
  • Ücretsiz ve premium e-ticaret özellikleri arasında seçim yapabilirsiniz.
  • Tüm özellikler eklentiye dahil edilmiştir, bu yüzden eklentileri aramak ve yapılandırmak gerekmez. Ayrıca bir geliştiriciyi işe almanız veya kendinizi nasıl kodlayacağınızı öğrenmeniz gerekmez.
  • Geliştirme çalışmalarının çoğu Cart66 ekibi tarafından sahne arkasında tamamlandı. Bir kez daha, bu, yeni başlayanların Cart66’yı WooCommerce yerine düşünmeleri için güçlü bir neden.
  • Cart66’dan e-posta pazarlaması, bazı rakiplerden daha güçlüdür. Örneğin, liste bölümleme, ve özel kampanyaları ve zamanlanmış takip e-postaları için, WordPress gösterge tablonuzdan faydalanabilirsiniz.
  • Cart66, hem fiziksel hem de dijital ürünler için desteğe sahiptir. Yani, bazı eKitapları ve fiziksel ürünleri aynı anda satmak istiyorsanız, bu mümkündür.
  • Eklenti, eklentileri yüklemenizi gerektiren diğer e-ticaret eklentilerinin aksine 100’ün üzerinde yerleşik ödeme ağ geçidi sağlar.
  • İçerik kısıtlaması, yinelenen ödemeler ve abonelikler Cart66 eklentisiyle paketlenmiştir. Bir kez daha, bu özellikler genellikle WooCommerce gibi eklentiler ile ekstra bir eklenti için ödeme yapmanızı gerektirir.

 

4. WP ECOMMERCE

WP Ecommerce sık sık WooCommerce’e doğrudan alternatif olarak görülmüştür. Bunun ana nedeni, eklenti, dashboard arayüzü ve fiyatlandırma modeli de dahil olmak üzere, WooCommerce’e çok benzer şekilde ayarlanmış olmasıdır. Örneğin fiyatlandırma, çekirdek eklentiyi ücretsiz olarak indirebilmeniz ve daha fazla özellik için ödeme yapmak istediğinizde eklenti mağazasına geçebilmeniz için ayarlanmıştır. Bu fiyatlandırma modelindeki en büyük fark, WP ECommerce’in eklentinin birinci sınıf versiyonu gibi bir Gold Cart uzantısı satmasıdır. Bu Gold Cart, tek bir site için 99 $ olarak listelenir ve ürün aramalarınız için canlı arama, premium ödeme ağ geçitleri ve ızgara görünümü gibi özellikler sağlar.

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?

  • Müşteri desteği ödeme gerektirse de, WooCommerce’den çok daha faydalıdır. WP ECommerce, konuşulacak bir profesyonelin yardımı olmadan bir e-ticaret sitesi kurmayı düşünemeyenler için mantıklıdır. Profesyoneller ile doğrudan görüşerek sitenizi düzenleyebilirsiniz.
  • Eklentilerinizle mağazanızı genişletme kabiliyetine sahipsiniz. Cart66 ile konuştuğumuz gibi, bazıları bu eklentileri dezavantaj olarak görebilir. Ancak, birçok kullanıcı bu uzantıların size sunduğu esnekliğin tadını çıkarır. Bir veya iki eklentiyi seçebilir ve ödeme yapabilir ve gösterge tablonuzu genellikle kullanmadığınız özelliklerden temizleyebilirsiniz.
  • WP ECommerce mağazası oldukça uzun süredir en yakın WooCommerce karşılaştırmasına sebep olmuştur, ancak yıllar sonra gerçekten rekabet edememiştir. Bu, kod, aksaklıklar ve yetersiz destek sorunları nedeniyle oldu. Ancak, geliştiriciler bu cephelerin hepsinde iyileşmiş gibi görünüyor, en azından kendiniz için denemek ve ihtiyaçlarınıza uyup uymadığını anlamak için iyi bir çözüm haline geliyor.
5. ECWİD ECOMMERCE SHOPPİNG CART

Ecwid Ecommerce Shopping, mükemmel derecelendirmelere sahip ve WooCommerce’e benzeyen ancak aslında oldukça farklı bir kuruluma sahiptir. Temel farklılıklardan biri, Ecwid’in istediğiniz herhangi bir web sitesinde kullanılabilmesidir. Bir Drupal siteniz varsa, bir çevrimiçi mağaza açmak için Ecwid’i kullanabilirsiniz. Aynı Tumblr, Facebook, WordPress ve daha fazlası için de geçerlidir. Alternatif olarak, WooCommerce sadece bir WordPress eklentisidir. Bu iyi bir özellik, ancak bu bir içerik yönetim sistemi ile sınırlı. Ayrıca Ecwid’in, makul bir aylık ödeme planına sadık kalması nedeniyle, WooCommerce’den ve diğer WordPress e-ticaret eklentilerinden daha az pahalı olabileceğini de iddia edebiliriz. Sadece bu değil, çekirdek eklenti tamamen ücretsizdir.

 

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?

  • Ecwid, 10 ürün için ücretsiz bir plan sağlar. Bundan sonra, makul aylık ücretler ile birlikte ayrıcalıklar sunar.
  • Bu WordPress tabanlı bir makale olmasına rağmen, Ecwid çoğu web sitesi oluşturucuları ve içerik yönetim sistemleri ile entegre edebilmek için uygundur. Buna WordPress – Squarespace ve Adobe Muse – Wix we diğerleri dahildir.
  • Bazı planlar için ücretsiz özelleştirmeler ve öncelikli destek ile birlikte, hem telefon hem de sohbet desteği sağlanmaktadır.
  • Tüm eklenti yükseltmeleri Ecwid ile otomatik olarak gerçekleşir, diğer çoğu WordPress eklentisi ise manuel yükseltme gerektirir.
  • Ecwid mağazalara ev sahipliği yapar, bu yüzden PCI-DCC Sertifikalı ve ağ geçidi ile bankanız arasında işlem yapmak için tamamen güvenlidir. Listedeki diğer eklentilerin çoğunda, barındırma sağlayıcınızdan PCI uyumluluğu elde etmeniz gerekir.
  • Ecwid, birden fazla satış kanalından anında satış yapmanıza yardımcı olmaya odaklanmıştır. Örneğin, bazı fiyatlandırma planları sizin için Facebook Mağazaları oluşturur. Mobil satış noktası, çevrimiçi pazar yeri, normal satış noktası, eBay ve Google Alışveriş için seçenekler de vardır.
  • Bir sitede Ecwid’i yüklediğinizde, tüm mağaza verileri farklı bir web sitesine aktarılabilir ve senkronizasyon çok sayıda site ile  gerçekleşebilir.
6. JİGOSHOP ECOMMERCE

Jigoshop eCommerce eklentisi, WordPress e-ticaret eklentilerinin ilk ve en eski sürümüdür. 2011 yılına dayanan Jigoshop, İngiltere merkezli Jigowatt isimli bir şirketin çözümüdür. Buradaki ana fikir, bir WordPress kullanıcısının bloglarını çevrimiçi bir mağazaya dönüştürebileceği bir açık kaynak e-çözümü geliştirmekti. Yani, bu listedeki tüm WordPress e-ticaret eklentilerinin Jigoshop’tan ilham aldığını söyleyebiliriz. Kurulduğu günden bu yana çok az yol aldı, ancak son yıllarda bazı yeniden markalaşma ve kapsamlı geliştirme güncellemeleri yayınlandı. Jigoshop eCommerce markası, şu anda pazardaki en hızlı ve modern e-ticaret eklentilerinden biri olduğunu belirtiyor.

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?

  • Jigoshop eCommerce uzun zamandır yayında WordPress e-ticaret eklentileri dalgasını başlattı, bu konuda söylenecek bir şey var. Eski eklenti, kesinlikle en azından kontrol edilmeye değer olan daha temiz, daha hızlı bir versiyonla değiştirildi. Yani, bu eklentilerin atası olan Jigoshop’u denemenizi öneririz.
  • Jigoshop eCommerce, her boyuttaki işletmeler için bir seçenek haline gelen açık kaynak, ücretsiz bir projedir. Yeni başlayanlar ve küçük işletmeler paradan tasarruf edebilirken, gelişmiş geliştiriciler aşırı özelleştirme fırsatına sahip olurlar.
  • Tema mağazası, birçok endüstri ve işletme türü için uygun fiyatlı ve güzel şablonlar sunar.
  • Jigoshop e-Ticaret uzantılarının çoğu, WooCommerce ile ödemek zorunda olduğunuz modüllerden daha ucuz görünüyor.
  • Geniş bir Jigoshop kullanıcıları ve geliştiricileri topluluğu vardır, bu nedenle mağazanızı geliştirirken dokümanları, blog yayınlarını, videoları ve diğer destek makalelerini bulabilirsiniz.
  • Doğrudan ücretsiz destek alamıyor olmanıza rağmen, moderatörler ve kullanıcılarla sohbet etmek için aktif bir forum var. Ayrıca prim desteği için ödeme yapabilirsiniz ve e-posta yoluyla destek 40 $ ‘dan başlıyor. Bu fiyatlandırma, 800 $ ‘a kadar olan seçeneklere kadar gider, ancak tam bir web sitesi yönetimi desteği alırsınız.
7. WP EASYCART SHOPPİNG CART AND ECOMMERCE STORE

WP EasyCart Shopping Cart and eCommerce Store, bunun gibi blog yayınlarında fazla bir şey duymadığınız WordPress e-ticaret eklentilerinden biridir. Bununla birlikte, dikkat çekmeye ve iyi bir nedenle karşınıza çıkmaya başlıyor. Bazen WooCommerce, Cart66 veya Easy Digital Downloads gibi temel eklentiler bile küçük işletme sahipleri için doğru seviyelerde gibi görünmüyor. Bir eticaret sitesi oluşturmak için kullanacağınız eklenti hakkında kesinlikle bilgiye sahip olmalısınız, ancak bunu yapmak için zaman ayırmak ayrıca bir zorluk yada dezavantaj olarak görülebilir. WP EasyCart, hiç bir eğitime ihtiyaç duymadan güzel bir çevrimiçi mağaza oluşturmak isteyen küçük işletme sahipleri için üretilmiştir. Şaşırtıcı derecede hızlı bir konfigürasyon süreci ve sadece geliştirici olmayan kullanıcılar için anlaşılabilir araçlar sunuyor.

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?

  • Sınırsız ürünler ve vergilendirme sistemi, ürün çeşitleri ve satış videoları gibi şeyler için çeşitli araçlar içeren ücretsiz bir plan mevcuttur.
  • Premium planlar küçük işletmeler için oldukça faydalı ve bütçenizi bozmuyor. Yıllık 99 $ ‘lık bir plan, sadece küçük işletmeler için seçilen tüm uzantılarla  pahalı olmadığını garantiliyor.
  • Uzantıların her biri küçük işletmeler için açık bir şekilde yapılmıştır. AffiliateWP, MailChimp, Quickbooks, Stamps.com ve Groupon gibi seçenekler Mevcut.
  • Bu, bu eklentilerin herhangi birinde gördüğüm en iyi ücretsiz müşteri desteğidir. Herhangi bir destek almadan,  forumlar ve benzeri platformlarda aktif video içerikleri ile yardımcı oluyorlar.
  • WP EasyCart, bağışlar, biletler, e-Kitaplar ve video içeriği gibi çeşitli benzersiz ürünlerin satışını desteklemektedir.
  • WooCommerce’in gelişmiş eklentilerinin birçoğu WP EasyCart’ın yıllık 69 $ veya 99 $ ‘lık fiyatlandırmasına  kıyasla oldukça pahalı.
  • WP EasyCart, siteyi piyasaya sürmek ve günden güne daha fazla zaman harcamak istemeyen küçük işletme sahipleri için en basit arayüzlerden birine sahiptir.
8. BİGCOMMERCE WORDPRESS EKLENTİSİ

BigCommerce, kendi e-ticaret platformunu şu anda uzun bir süredir yürütüyor, bu yüzden kendi içerik yönetim sistemini ve hostingini sağlar. Ancak, BigCommerce şimdi geliştirici beta’larının ilk sürümü olan WordPress alanına girmeye çalışıyor. Şu an itibariyle, erişim kazanmak için başvurmalısınız, ancak bu yakın gelecekte değişebilir. BigCommerce’in ana hedefi, web sitelerini WordPress’e aktaran şirketleri çekmek. Popüler bir blog yazıcısının nihayetinde ürün satmaya başlaması oldukça olasıdır. Tek sorun, BigCommerce sistemini bazı WordPress eklentilerinden daha avantajlı bulabilmeleridir. Bu BigCommerce eklentisinden önce, WordPress’i BigCommerce ile birleştirmek mümkün değildi. Seçim yapmak gerekiyordu. Fakat artık böyle bir zorunluluk yok.

Neden En İyi WordPress E-ticaret Eklentilerinden Birisi?

  • En iyi içerik yönetim sistemini , en iyi e-ticaret platformlarından birisi ile birleştirebilirsiniz.
  • BigCommerce, birçok ödeme şirketiyle iş yapıyor ve kullanıcıları için genellikle daha iyi kredi kartı işlem oranları elde ediyor.
  • Sitenizin e-ticaret bölümü arka planda çalışır, içerik ön planda yönetilirken sitenizi etkili bir şekilde hızlandırır ve potansiyel olarak barındırma maliyetleriniz için tasarruf sağlar.
  • Tüm PCI Uyumluluğu BigCommerce tarafından ele alınmaktadır. WooCommerce gibi eklentilerle, bu güvenlik için barındırıcınızla konuşmanız gerekir.
  • BigCommerce sistemini birden fazla sitede çalıştırabilirsiniz.

Sonuç olarak;
WooCommerce ve Easy Digital Downloads, genellikle kullanıcıların seçtikleri e-ticaret eklentileri olsa da, bu her zaman doğru seçim oldukları anlamına gelmez. WordPress ile ilgili harika olan, farklı seçenekleriniz vardır daima. Peki işiniz için hangisi en iyisi?

Çok sayıda kişiselleştirme aracına ihtiyaç duyan bir geliştiriciyseniz, WooCommerce, Easy Digital Downloads veya Jigoshop’u düşünün. Yeni bir şeylere gözatmaya hazırsanız, Bigcommerce kötü bir seçenek değildir.
E-ticaretle yeni başlayan biriyseniz – Cart66 veya WP EasyCart’ı düşünün. Pek çok kişi WooCommerce’i de kullanabilir.
Küçük işletmeler için yoğunlaştırılmış birçok özellik istiyorsanız, WP EasyCart’ı düşünün.
Ücretsiz bir çekirdek e-ticaret eklentisi arıyorsanız – WooCommerce veya WP eCommerce’i düşünün.
Daha az sayıda eklentiyle maliyetlerinizi düşürmek istiyorsanız, Cart66 Cloud veya WP EasyCart’ı düşünün.
Eklentiler fikrini seviyorsanız, WooCommerce, Jigoshop veya WP eCommerce’i düşünün.
Yalnızca dijital ürünler satıyorsanız – Easy Digital Downloads’i düşünün.
Çok sayıda kanalda satmak istiyorsanız – Ecwid’i düşünün.
Eğer güçlü BigCommerce ile WordPress’i birleştirme fikrini seviyorsanız, BigCommerce Beta’yı düşünün.

Peki sizin önerileriniz neler? En çok beğendiğiniz eklentileri yorum olarak özellikleri ile birlikte belirtebilirsiniz. Mutlu Bloglamalar!


Article Tags: · · · ·

Leave a Comment

Paylaş