wordpress custom post types En İyi 10 WordPress Eklentisi

En İyi 10 WordPress Eklentisi

99

1-Freemius

fremius En İyi 10 WordPress Eklentisi

Freemius, WordPress admin paneli üzerinden back-end kullanıcılara satış yapmanıza imkan tanır ve kullanıcılardan çok büyük feedbackler almanızı sağlar. Eğer bir WordPress ürünü geliştiriyorsanız bu mükemmel eklentiye kesinlikle göz atmalısınız.

2-Debug Bar

debug bar En İyi 10 WordPress Eklentisi

 Debug Bar, WordPress internet sitenizi randımanlı bir şekilde ayıklamanızı sağlar. PHP hataları, veri tabanı hataları/istekleri ya da çeşitli önbellek sorunlarını bu eklenti aracılığıyla çözümleyebilirsiniz.Ayrıca Gönderi Türleri, Shortcodelar, WP Cron, Dil Dosyası Yüklemeleri, Eylemler vb. ekstra özellik sunar.

3-Health Check

images 1 En İyi 10 WordPress Eklentisi

 Health Check, web sitenizin genel durumu hakkında bilgi vermeye yarar. Eklenti ile internet sitenizin genel yapısı ile ilgili ve bilhassa sunucu tarafında işlerin ne vaziyette olduğuna konusunda bilgileri alabilirsiniz. Yeni başlayan kullanıcılar için çok kullanışlı olmasa da web geliştiriciler için bir hayli avantaj sunar.

4-Theme Check

Theme-Check

Adından da anlaşılacağı üzere temanızı kontrol ederek kodlamalarda, stil dosyalarında hangi kodların eksik olduğunu ortaya çıkarıyor ve kendi tavsiyelerini sunuyor.

5-UpdraftPlus

9d8a7b66f3692364689ee9a5263dfcba94a5ca51 En İyi 10 WordPress Eklentisi

Bildiğiniz gibi bir internet sitesinde yedek almak ileride oluşabilecek zararları telafi etmenin en net yoludur. UpdraftPlus, WordPress dosyalarınızı, data tabanınızı yedeklemeye ve bir tıkla geri yüklemeye yarayan bir eklentidir. Eklentinin en güzel özelliği arasında aldığınız yedekleri Google Drive, Dropbox yada FTP dizinize yedekleye bilmesidir.

6-WordFence

wordfence logo 880x440 En İyi 10 WordPress Eklentisi

Wordfence, web sitenizi, bilgisayar korsanlığı, kötü amaçlı yazılım, DDOS ve otomatik şifre deneme saldırıları gibi güvenlik tehditlerine karşı korumanıza yardımcı olan bir WordPress eklentisidir.

7-User Switching

unnamed file En İyi 10 WordPress Eklentisi

User Switching Eklentisinin işlevi en basit anlatımıyla; web sitenizi başkasının gözünden görmenizi sağlar. Örneğin bir yönetici olduğunuzu düşünün, bir üyenin web sitenizi nasıl gördüğünü görmek için tek bir tıklama yapmanız yeterli olacaktır. Özellikle geliştiriciler ve blog yazarları için faydalı bir eklentidir.

8-Regenerate Thumbnails

regenerate images 1 En İyi 10 WordPress Eklentisi

Force Regenerate Thumbnails Eklentisi, wordpress ortam dosyalarınızı, yeni belirlediğiniz boyutlara göre boyutlandırır.

9-WP Reset

WP-Reset

WordPress Reset eklentimiz, wordpress sitemizde hiç bir dosyayı silmeden, veritabanı temizliği yapmamızı sağlıyor

10-Password Protected

screenshot 4 En İyi 10 WordPress Eklentisi

İnternet sitelerinin tamamının böyle bir eklentiye ihtiyacı var. Bazen bir takım şeylerin kimseye görünmemesi gerekir, bunu da tabii ki Google’dan rica edebilirsiniz ve internet sitenizi indekslemezler. Ama tek başına bu yeterli değildir. Görülmemesi şart olan bir projeniz varsa buna şifre koyabilirsiniz.

Böylelikle bir kişi bu içeriğe ulaşmak istediği vakit karşısına bir “şifre giriniz” ekranı çıkar. Bu sayede siz kendinizi tanıtana kadar projeniz saklı kalır.


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Leave a Comment

Paylaş